GOOGLE TRANSLATE        Benvingut      Bienvenido   English  Welcome     Bienvenue     Willkommen     Bem-vindo     عربي     中文     日本語  
Inicio  
Si vols rebre el nostre Butlletí setmanal
Fes-te soci Col•labora amb la Fundació
Fundació: info@histocat.cat
EMAIL : Inicio
CLAU:  
  RSS   |   PUBLICITAT   |  CARRET DE LA COMPRA   |   COMANDES
Inicio
Portada          La Fundació          Enllaços          Serveis          Botiga Histocat          Club Histocat

Les investigacions
Art català
Descoberta catalana d'Amèrica
Els Àustries i Catalunya
Filosofia de la nació
Ibers. Fonament nacional

Actualitat

Articles i documents

Publicacions

Autors

Col·labora

Els ibers i la Corona d'Aragó avui
Memòria històrica
Palestra
Segle d'Or
1808

Seccions especials

Actualitat
Editorials
Qui és...?
Sabies que...?
Recomanacions
Club Histocat
Registra't

Edicions FEHC

Seleccions Histocat
  usuaris conectats ara mateix

Ruta El Laberint d'Horta. 16.09.12
Fruit de la col·laboració amb l'associació Emblecat, la Fundació d'Estudis Històrics de Catalunya us ofereix una ruta cultural pel Laberint d'Horta de...


COMPARTIR
Amics dels ibers. Xè Curs de cultura i llengua ibèrica. Tallers 2010-2011

Amics dels ibers. Xè Curs de cultura i llengua ibèrica. Tallers 2010-2011


Xè CURS DE CULTURA I LLENGUA IBÈRICA. Tallers 2010-2011. A la web podeu veure el nostre programa calendari. EL PROPER DISSABTE DIA 23 D'OCTUBRE comença el nou curs. A 3/4 d'onze presentarem el nou llibre base "IBERS: LLENGUA I CULTURA" (Ed. PPU  ppu@ppu.es).  Obrim a les 10 per inscripcions i canvi d'impresions abans de començar el taller.  A partir de les 11'00 presentació del Curs i  Etnos iber.   Tot seguit hi haurà les popnències del primer taller sobre alimentació i agricultura a càrrec de la mestre Roser Prieto.  A continuació els responsables de "Teixidors" parlaran sobre  el teler i els teixits. En acabar, cap a la una del migdia, els que ho desitgin poden asistir al dinar que es fa després de cada taller (10 E.) en el café XÉ de davant la BCT.

ELS DIFERENTS CONFERENCIANTS I PROFESORS DEL CURS HAN ANAT POSANT AL DIA LES SEVES INTERVENCIONS, AMPLIANT I RENOVANT LES DIFERENTS TEMÀTIQUES I OFERINT NOUS PUNTS DE VISTA. ELS TALLERS D'AQUEST NOU CURS INCORPOREN NOUS TEMES COM EL DE LA HOMONITZACIÓ A CÀRREC DEL DOCTOR SALVADOR ESTEBAN, L'URBANISME IBÈRIC QUE INCORPORA L'ARQUEÒLEG JAUME CASANOVAS, ELS ASPECTES PSICOLÒGICS QUE PRESENTA EL PSICÒLEG JOSEP MARIA ESTEVE O L'EXCAVACIÓ PRÀCTICA QUE TRACTARÁ L'EXCAVADORA ROSER HERNÁNDEZ. Consulteu el programa calendari a la nostra web o a la Biblioteca Central de Terrassa on es fa el curs. Els tallers son sempre a la Sala d'Actes.

Durant el taller del mes d'Abril es fa la lectura d'un text poètic original iber, musicat, interpretat musicalment i cantat.   El curs acaba amb el taller del mes de Maig i es pot seguir de forma presencial, a distancia o lliure, seguint les indicacions de la Guia Didàctica.   El Juny la vocalia de sortides organitza amb treball de camp.  El dia 2 de juliol (dissabte de festa amjor de Terrassa),  tenim la jornada, el monogràfic i els tallers amb viu de ceràmica, forja, teixits, alimentació i escriptura que oferim al públic en general per conèixer de manera pràctica el mon ibèric i que tindrá lloc a la Plaça de la Torre del Palau durant tot el matí.  

Com sabeu el taller és obert a tothom i totalment gratuit.  Cal inscriures per mail, tel. o durant els tallers.  US DEMANEM A TOTS POGUEU FER LA MÀXIMA DIFUSIÓ DEL CURS.   US ESPEREM A TOTS i us saludem cordialment: 
 
Frederic Santaeulària
Cap d'Estudis


11 de Maig de 1258
Tractat de Corbeil
 dies d'ocupació francesa.

7 de novembre de 1659
Tractat dels Pirineus
 dies d'ocupació francesa.

11 de setembre de 1714
Capitulació de Barcelona
 dies d'ocupació espanyola.
 
Inici